Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رهبر معظم انقلاب دیروز در سخنرانی خود صریحا اعلام کردند: «واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی ممنوع است». این اعلام ممنوعیت، واکنش‌های مختلف کاربران در فضای مجازی را به دنبال داشت.

ضد انقلاب مثل همیشه تلاش کردند تا با توهین و تمسخر و مضحک سازی، فرصت تفکر را از مخاطب سلب کنند و در چنین فضایی حرف خود را به کرسی بنشانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلاح‌طلبان هم تلاش کردند بیانات رهبری را سیاسی جلوه دهند و از بیان علل و استدلال‌های مطرح شده توسط رهبرانقلاب پرهیز کردند.

اما در سوی دیگر فعالان رسانه‌ای و اجتماعی به دلایل این ممنوعیت از زوایای مختلف پرداختند:

سابقه‌ی بد شرکت فایزر

این دسته از کاربران به سوابق تاریخی شرکت فایزر و همچنین محکومیت‌های این شرکت در دادگاه‌های آمریکا اشاره کردند.

کل اگر طبیب بودی؛ سر خود دوا نمودی!

مطالبه دیگری در جریان انقلابی شکل گرفته است و آنهم اینکه: اگر واکسن‌های آمریکایی و انگلیسی کار آمد است؛ بهتر است ابتدا برای مردم خودشان تجویز شود:

دشمنی سابقه دار با ملت ایران

یک جریان دیگر در فضای رسانه‌ای موج تولیدات خود را با این محور پیش برد که باید به کشور‌هایی که سوابق دشمنی و جنایت در حق ملت ایران داشته‌اند با چشم بدبینی نگریست. آن‌هایی که از ترور دانشمندان ما ابایی نداشته اند؛ چگونه می‌خواهند حافظ جانمان باشند.

بیشتر بخوانید

واکسن فایزر؛ فناوری درمانی با بودجه پنتاگون/ فایزر چگونه از کودکان نیجریه‌ای به عنوان موش آزمایشگاهی استفاده کرد؟

خون‌های آلوده

برخی از کاربران هم با یادآوری این مسئله در پی طرح دلیل موافقت خود با ماجرای ممنوعیت واردات واکسن‌های آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی شدند.

واکسن مطمئن بخرید

جریان دیگری در فضای شبکه‌های اجتماعی با طرح این کلیدواژه در پی یک مطالبه برآمد و آن هم اینکه خرید واکسن باید انجام شود، اما واکسنی که از نظر علمی تایید شده و تردیدی در سلامت و اثربخشی آن وجود نداشته باشد.

چه باید کرد؟

یک بار دیگر بیانات رهبر معظم انقلاب را مرور کنیم. سخن ایشان در مورد واکسن ۳ محور داشت:

یکم اینکه فرمودند: «واکسنی که برای کرونا آماده شد مایه‌ی افتخار است؛ این را انکار نکنند؛ این مایه‌ی عزّت یک کشور است، مایه‌ی افتخار کشور است. البتّه از طرق مختلفی دارند دنبال واکسن حرکت میکنند که خب در یک موردی به آزمایش انسانی رسید و موفّق بود. سعی نکنند این را انکار کنند. بعضی هستند هر کار بزرگی را که در کشور انجام میگیرد مستبعد میدانند.»

نکته دوم هم اینکه: ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است. اگر آمریکایی‌ها توانسته بودند واکسن تولید کنند، این افتضاح کرونایی در کشور خودشان پیش نمی‌آمد. به این‌ها اعتماد نیست؛ من واقعاً اعتماد هم ندارم، نمیدانم، گاهی اوقات هست که این‌ها میخواهند واکسن را روی ملّتهای دیگر امتحان کنند، ببینند اثر میکند یا نمیکند. بنابر‌این، از آمریکا و از انگلیس [واکسن تهیّه نشود]. البتّه به فرانسه هم من خوش‌بین نیستم، علّتش هم این است که سابقه‌ی آن خون‌های آلوده را این‌ها دارند.

نکته سوم: [البتّه]از جا‌های دیگر اگر بخواهند واکسن تهیّه کنند -که جای مطمئنّی باشد- هیچ اشکالی ندارد.

یک برداشت از بیانات رهبری: واکسن آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی مراحل علمی را طی نکرده‌اند

مسئله کاملا روشن است. سلامت مردم باید خط قرمز اصلی باشد. اگر واکسنی در یک کشور ساخته شد و مراحل تایید علمی را طی کرد می‌توان در مورد خرید آن واکسن اقداماتی را انجام داد، اما آنچه از شواهد به دست می‌آید این است که واکسن آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی هنوز مراحل تایید علمی را به طور کامل سپری نکرده‌اند. علت این مدعا هم این است که هنوز این کشور‌ها این واکسن را برای مردم خودشان استفاده نمی‌کنند. وجود هزاران مرگ و میر بر اثر کرونا هم شاهد این مسئله است. تلاش این کشور‌ها در این مسیر است که مراحل تست انسانی انبوه این واکسن‌ها در کشور‌های دیگر من جمله ایران انجام دهند.

رئیس جمهور هم عدم تکمیل مراحل علمی برخی واکسن‌ها را تایید کرد

روحانی امروز در ستاد مقابله با کرونا با بیان اینکه برخی شرکت‌های خارجی می‌خواستند واکسن را بر روی مردم ما آزمایش کنند، گفت: وزارت بهداشت ما به درستی این درخواست را قبول نکردند. مردم بدانند وسیله آزمایش برای شرکت‌های سازنده واکسن قرار نخواهند گرفت.

وی افزود: البته برخی کشور‌ها قبول کردند که کاری به آن‌ها نداریم؛ بنابراین مردم ما مطمئن باشند آن‌ها وسیله آزمایش برای شرکت‌های سازنده واکسن قرار نخواهند گرفت.

جمهوری اسلامی در حوزه واکسن محدودیتی برای خرید واکسن برای خود قائل نیست آنچه ممنوع اعلام شد هم به دو دلیل بود اول آنکه مسوولین کشور نمی‌خواهند مردم و کشور ایران تبدیل به سوژه آزمایشگاهی آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها بشود و دوم نیز آنکه سوابق قبلی این کشور‌ها در فروش برخی محصولات بهداشتی از جمله فرآورده‌های خونی بسیار تیره و تار است. کشور ما قبلا ضربه‌های سنگینی از این ناحیه خورده است.

چند پیشنهاد برای تولید رسانه‌ای در این موضوع:

۱- به هیچ وجه وارد دو قطبی خرید یا تولید واکسن نباید بشویم: جمهوری اسلامی ایران هم به دنبال تولید است و هم به دنبال خرید. اما یک ملاحظه داریم و آن اینکه هر دو اتفاق باید بصورت مطمئن انجام بشود.

۲- در زمین بازی دشمن بازی نکنیم: دشمن هم به دنبال تمسخر تولید ایرانی است و هم به دنبال عدم انعکاس کامل سخنان رهبرانقلاب است. اگر رهبرانقلاب فرمودند خرید واکسن ممنوع از آن طرف فرمودند هم تولید را پیش میبریم و هم از سایر کشور‌ها مسئله خرید را. تصویر کامل از سخنان رهبری اصلی‌ترین روایت گر ماجرا است.

۳-خط قرمز سلامت مردم است: به هیچ وجه ماجرا را نباید سیاسی کنیم. اگر گفته شد ممنوع است به دلیل مسائل فنی و تخصصی است. اگر خرید از این ۳ کشور نباید انجام شود دلیلش هم گفته شد. به دلایل و استدلال‌ها بپردازیم.

۴-آمار مبتلایان به کرونا در این کشور‌ها مسئله مهمی است. توجه دادن روزانه مردم به این آمار خود می‌تواند در توضیح این ممنوعیت راهگشا باشد. اگر واکسن این سه کشور کارساز است اول باید برای خودشان تجویز شود. اگر این تجویز انجام نشده یک سوال در ذهن مخاطب ایجاد می‌شود و آن اینکه چگونه این سه کشور مردم ایران را بر مردم خودشان ترجیح داده‌اند و واکسن را قبل از آنکه به مردم خودشان تزریق کنند به مردم ایران هدیه می‌دهند آنهم کشور‌هایی که ایران را به تعبیر خودشان تحریم فلج کننده کرده‌اند.

۵- بازخوانی سابقه بد این کشور‌ها در ارتباط با ایران مخصوصا در حوزه دارو و درمان می‌تواند بسیار موثر باشد.

منبع:فارس

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن فایزر واکسن آمریکایی شرکت فایزر واکسن آمریکایی مردم خودشان هم به دنبال کشور ها واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۷۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم وطن خواه، با بیان اینکه تشکیل شبکه های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان از برنامه های اولویت دار وزارت بهداشت است، اظهار داشت: طبق اسناد بالادستی تا سال ۱۴۰۴ باید ۸۵ درصد آزمایشگاه های بیمارستان های دولتی تحت پوشش شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وی افزود: در حال حاضر شبکه آزمایشگاهی در ارتباط با بخش خصوصی طبق آیین نامه ها موجود است و در صورت داوطلب بودن می توانند در شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وطن خواه گفت: بیش از ۸ هزار و ۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور در حال فعالیت هستند که از این تعداد حدود ۳ هزار و ۵۰۰ آزمایشگاه بهداشتی هستند.

کد خبر 6092779 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • ظریف: تصور نکنیم اگر FATF را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • یازده وایکینگ کارلو آنچلوتی در جهنم آلیانز
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور